Over Freelance Systeembeheer

Het ontstaan van Freelance Systeembeheer.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in techniek, als kind mocht ik al bij mijn zussen opdraven om hun televisie te repareren. Dit is later gegroeid tot een interesse voor computers. In 1996 ben ik begonnen met het behalen van ICT certificeringen, en ben ik bij verschillende bedrijven als systeembeheerder gaan werken. Ik ergerde mij echter aan de verkoopdrift van de bedrijven waar ik voor werkte. Ik wilde mijn klanten de oplossing bieden die het beste was, niet de oplossing die het meest winstgevend was op de korte termijn. Eerlijkheid en betrokkenheid miste ik in mijn werk. Sinds 2001 kan ik deze waarden als zelfstandige uitdragen, met de oprichting van Freelance Systeembeheer. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf van 3 man.Wat willen wij voor onze klanten.

Het motto van Freelance Systeembeheer is: “Wanneer het goed gaat met onze klanten, dan gaat het ook goed met ons“. Wij willen samen met onze klanten de toekomst in, door ze te helpen met het maken van de juiste beslissingen ten aanzien van de ICT. Wij zijn een flexibele en betrokken partner voor onze klanten.Wat willen wij voor onszelf.

Een goede werksfeer, wij voelen ons een familiebedrijf. Wij hebben er plezier in elkaar constant te stimuleren om de nieuwste technologische ontwikkelingen te volgen en ons hierin ook te certificeren. Wij begrijpen dat het te tijdrovend kan zijn voor onze klanten om alle technologische ontwikkelingen bij te houden. Onze kennis, maar ook ons familiegevoel willen wij graag delen met onze klanten. Dat onze manier van werken wordt gewaardeerd blijkt onder meer uit het feit dat 85% van de klanten uit 2002 nu nog steeds klant zijn.


Our History

  • 2013
  • 2006
  • 2004
  • 2003
  • 2001